Saturday, March 19, 2011

Blog ku berwajah baru....!! Thnx cyg...!! (^_^)

Salam n Good day semua...

Pergh... pagi ni.. awal2 pagi JHM dah dapat call dari buah ati cakap sila tengok blog.. blog ku kini telah "berwajah baru" n telah di re-branding dari tiada brand kepada ada brand hehe..

sama ada anda perasan @ tidak blog JHM kini mempunyai header dan mempunyai layout yang cantek jugak hihi.. all thanks to my laling yang bersusah payah buat sampai x tdo malam huhu (T_T) ~~terharu tau~~

mula2 rasa cam segan gak nk re-branding-kan (bahasa pa yg ku pakai neh haha) blog untuk pakai nama JHM (Jejaka Hitam Manis) neh.. tapi.. si dia cakap..

"walaupun abg hitam.. tetapi abg MANIS...!!"

ter-blushing sebentar di situ~~ haha (walaupun ramai kwn JHM ckp x logik je leh blushing~~ sbb hitam) huhu..

thanks tau cayang.. huhu terharu saya kamu susah payah sampai macam ni skali (T_T)
ni yang makin2 cayang neh huhuk (^^,)

ni la gambar kami berdua hehe (^_^)


~bersama si dia di hari lebaran~ (^^,)


~tetiba rasa rindu sangat2 plak huhu~


JHM berdoa agar kami dikekalkan bersama walau apa pun onak dan duri yang akan menimpa.. huhu.. amin...

oleh kerana si dia telah bersusah payah.. dan JHM macam amat bertuah ja 2-3 hari neh.. jadi JHM telah bertekad.. untuk sekali lagi.. membawa buah ati JHM... untuk menonton cerita..

HMM @ HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA

yang bagi saya merupakan cerita Melayu terbaek setakat neh...!! tahniah KRU....!! (^_^)

eh...?? tapi kenapa nak tengok HMM kan kalau dah tengok...?? hahah... ada la sebab nya..

sebab gambar ni la.. hehe...

~klik untuk paparan lebey jelas~

Nama ke-12 yang telah di bold kan itu merupakan nama JHM... baru semalam JHM tau kata dah menang tiket HMM dari celcom...!! TERIMA KASIH CELCOM...!! THE POWER IS IN YOUR HAND....!!!

(promote cket xpa kot...?? hehe.. betul kan tu tagline celcom? huhu kalau salah sorry ea celcom huhu)

asalnya JHM nak agkut ja mana2 kawan UMP gi tengok... tapi... macam masalah cket.. sebab.. JHM dapat DUA TIKET SAHAJA...

~JHM nak bawak laki.. macam pelik ja tengok wayang berdua.. hahahah... euwwww... takmau2..!!!

~JHM nak bawak pompuan.. dulu biasa ja macam tu.. tapi sekarang JHM dah ada si dia.. jadi takmau wat dia terasa.. JHM sekarang dah xdak dah geng2 yg leh keluar gitu2 huhu.. lagipun JHM takmau si dia wat macam tu jugak belakang JHM.. so.. kita gi tengok sama2 nanti keh cyg...??

(tu pun kalau sama2 free & leh korek n cari dana utk jumpa la huhu)

~down jap sbb hujung2 sem ni sengkek~ T_T

ok la.. sampai sini ja dulu untuk hari ni...

hari ni... ada perjuangan yang perlu JHM hadapi.. perjuangan kegemaran JHM.. tetapi kurang persediaan.. JHM risau tumpas tanpa sempat memberi saingan kepada pihak lawan.. huhu..

perjuangan apa...?? nantikan pada entry akan datang...

sekian dulu untuk 1st entry selepas blog ini berwajah baru.. sekali lagi.. mekaceh sgt2 tao cyg..!! huhuk.. terharu...!! (^^,)

hmm ok2.. harus mau bersiap untuk ke perlawanan pada pukul 10 neh..

bye2 semua...

salam... (^_^)

abangcomot ♥ babycomey

abangcomot ♥ babycomey