Sunday, June 24, 2012

Syurga itu di bawah tapak kaki ibu


aku rasa aku xyah explain apa2 pun hangpa semua dah leh paham dari gambaq ni kan..?? oleh itu.. taatlah kita kepada kedua ibu bapa kita... terutamanya ibu kita lah.. sebab syurga itu dibawah tapak kaki ibu...


p/s: wat mcm kat gambaq atas ni dah confirm syurga ka macam mana? :P


berminat utk bisnes topup? plz visit us KZ RELOAD


berminat nak beli baju2 gadis dgn harga yg murah? plz visit our fb account.. WARDROBE SI GADIS  (just click the name to go to our website) (^_^)

Saturday, June 23, 2012

Saja nak test ja.. sila abaikan post neh~

wardrobe si gadis




Sapa nk wat bisnes topup? :P

ni plak banner kawan sy wat.. merangkap ex-rum8~ sila abaikan post ini.. hehe.. fadzrulhisyam namanya.. (klik pada nama kalo nk tgk blog dia hehe..)




abangcomot ♥ babycomey

abangcomot ♥ babycomey