Friday, November 12, 2010

PUASA....!!!


SALAM EVERYONE....!!! (^_^)

SORRY SEMUA... X DAPAT LA NAK UPDATE BLOG DALAM MASA TERDEKAT...

(WALAUPUN TIME NI LA IDEA MENCURAH-CURAH KE LADANG GANDUM)

HAHA... TAPI APAKAN DAYA.. FINAL EXAM LEBIH PENTING... 15HB NEH ADA DUA PAPER KOT.. 3 JAM KEDIT LAK TU DUA2 PAPER.. HUHU... (so kena la puasa ber-blogging sekejap huhu)

WISH ME LUCK EVERYONE...!! (if luck exist.. i really need one right now) huhu... (T_T)

15 NOVEMBER 2010
.
.
.
9AM-12PM
AUTOMATIC CONTROL
.
.
.
.
2.30PM-5.30PM
MECHANICAL DESIGN
.
.
.
GOOD LUCK bagi yang sama2 exam dgn aku...

jangan BAL-LUCK (baloq=malas) atau MENGU-LUCK (mengular) bagi mereka yang belom exam...

jangan PAY-LUCK (pelaq=undefine) sangat bagi mereka yang dah bis exam.. sonok dok mai tayang kebebasan depan aku kan...?? heh... grrrrr..... bikin gua marah tol... heh...

adios amigos ^_^

Wednesday, November 10, 2010

DEEPAVALI dan kawan tikam belakang~~

selamat pagi semua....!!!! (^_^)

pagi yg indah utk berblogging... rum8 aku masih enak dibuai mimpi sambil meneruskan perusahaan ayaq lioq basi dia... haha.. jangan marah ye rum8....!!! hahhaa :P
(nasib baek dia tengah tdoq hahaha)

hari ni.. 10 n0vember 2010... aku berehat sebentar setelah DUA HARI berturut-turut bertempur di medan exam.. (dua2 ari aku agkat bendera putih=surrender huhu)

[SHITTTT...!!! TGH AKU DOK MENGARANG NEH TETIBA JA BLACK OUT!!]

okeh... letrik dah ada balik (5 saat ja black out..xpasai kena restart balik laptop.. huh ~besa la.. x pasang bateri~ huhu)

okeh2.. sambung balik... aku nak cerita pa ntah tadi..?? haaa.......!!!! (siut... aku dah lupa... makan semut banyak ngat.. huhu)

xpa la.. apa2 ja la.. aku ada lagi dua paper sebenaqnya.. 15hb neh.. satu ari terus dua paper.. 3 jam kedit lak tu... mmg mmpoih la aku huhu (T_T)

tapi xpa la.. malas pikiaq lagi pasal tu.. nk release2 sat.. so tulis blog dulu.... (haaaaa.....!! dah ingat nk cerita pa tadiiiii....!! muahahaha)

aku tulis entry kali ni totally pasai kawan2 aku... haha.. tapi kali ni aku fokus untuk mirul n erin dulu la... (sory guys hahahhaha) dah lama dah nak tulis sebenaqnya haha tapi dok x ingat plak haha...

ritu sebelum deepavali.. erin ada mai wat2 macam nak bagi kad deepavali kat mirul.. so.. aku dengan dia yg telah dipengaruhi setan (betoi mirul bukan salah kami.. setan punya keja huhu) terus plan nak beli kad deepavali satu then kasi kat mirul.. kami punya dok gelak la dua orang haha jenuh dok lari kodek2 n cover gelak depan mirul hahaha... wawa neutral ja time tu haha...

(nanti tengok gambaq mirul hangpa paham la awat kami nak bagi kad deepavali kui3x..)
hahahaha ^_^

dah beli2 tu... aku serahkan bab2 "ucapan" ni kat erin... aku memang PERCAYA kat kawan2 aku.. apatah lagi erin.. aku cakap dalam ati... "takpa.. aku percaya erin mampu melakukannya" hahah (bapak skema nya hahaha)...

sampai waktu yang ditunggu-tunggu... erin pun kasi la hadiah kat mirul tu... aku yang dok sebelah mirul memang kalo leh senyum memang dh senyum sampai ke telinga dah time tu hahah...

tapi...

sesuatu yang tidak diingini terjadi.....!!! aku terpandang sesuatu yg menyakitkan mata ku lantaS menusuk ke dasar hatiku....!! siut kau erin....!!! x sangka aku....!!!! grrrr....!!!


terasa dunia ini bagaikan berpusing2.. tidak ku sangka... erin... seseorang yg ku anggapkan sahabat.. sanggup mengkhianati aku...!! menikamku dari berlakang..!! patut la aku dgr wawa cakap.. "kucai ko igt ko dh terselamat ke?" hahah.. kami plan sama2 utk pekena orang tua tu.. balik2 aku sekali dia hentam..?? (dah la aku yg suro jgn beli ensem2.. beli yg mirip mirul hahaha) ini dah lebeyyyyy....!! grrrr....!!!

tapi.... bukak2 dalam ja... terus aku x jadi nak marah... hahahah... di situ erin telah melakukan kesilapan terbesarnya... dia telah menDEEPAVALIkan dirinya sendiri.....!! hahahha... layan gambaq bawah neh hehe...

(dia pun sama erin a/p wawa hahahah)


(muka depan kad... muka mirul.. hahahah...) sila klik utk paparan yg lebey jelas


(page belakang kad.. dilakonkan oleh mirul n erin hehe)


ada sebab sebenaqnya awat kami wat macam ni.. bukan semata-mata kerana mirul digelar black body dalam klas prof sharma ja... hahaha... SEBABnya... ialah.... hehehe... ritu time kami ramai2 dok lepak dpn fakulti sebelum g kuiz kot.. tengah2 borak2 sambil baca paper... damn....!!! mirul masuk paper....!! pakai baju lab fkm lak tu....!! x pecaya...??? tengok gambaq neh....!!

(haa.. ikut arrow... kan sama tu...??)



CUBA CARI PERBEZAAN....?? DAMNNN.... SAMA KAN...??
HIHIK... :P


mirul2 malu2 kucing lepas kantoi muka masuk paper sambil senyum kambing hahah...

SEKIAN SAJA KOT KALI NI... LAEN KALI PLAK....SORY MIRULLLL HAHAHAHAA.... (guraoan semata-mata hahaha) BUBYEE....!!! (^_^)

Wednesday, November 3, 2010

agak2 r nk kelentong pun~~


selamat pagi, selamat bercuti (bg yg ngah stdy week), selamat mati (bg yg ngah dok exam), selamat hari deepavali (bg kaum india~~ btol kan?) dan segala jenis selamat yg ada.. hehe...

setelah sekian lama x hapdate blog ak neh... akhirnya ak tergerak gak utk hapdate... ini adalah gara2 influence member aku si mirul yg gila b#b* dok blogging sampai satu hari 5 entry dia wat... dia ingat dapat duit kot post entry banyak2..???? hahaha.... ^_^

walaubagaimanapun.... (pergh... bangga cikgu bm ak kalo baca blog ak neh haha) entry kali ni bukan tentang mirul dan kegilaannya.. tetapi... tentang dunia dan kegilaan dunia sekarang dalam menipu utk dapat duit orang dgn senang atau lagi senang kalo kita panggil istilah "easy money".. utk lebih paham.. tgk gambaq neh...

(promosi pun salah eja)

aku baru ja dapat sms ni sat2.. tu yg semangat nk tulis blog tu hehehe... macam siut ja kan...?? hujung2 sem ni... tgh semua dok kopak ni la hang mai nak offer aku macam2.... rm30,000 tu baiiii....!!! bukan cket... kalo btoi aku dapat enjin viva tu aku tukaq lancer pun boleh muahahaha [gelak jahat] ^_^

tapi dah tao dah.. sapa nak bagi duit free... aku x pernah join apa2 competition power root pun... suka suki ja dia offer aku macam2... hahah... senang la idop macam 2.. heh...

ni sms sambungan td tu...

dr_POWER ROOT SDN BHD
NO SIRI_F2E57C
SILA_CALL OFFICE:
017-8935194
MOH.ASLAN

hahah... agak kebabian di situ... apa kejadahnya "OFFICE" no personal...?? awat POWER ROOT dah bankrap ka...?? POWER ROOT cket punya kaya n establish kot... no pejabat bersepah dia boleh ada.. heh... x beragak btoi mgkuk tgkat di atas neh nak pekena orang.. saja ja guna nama power root.. sian power root... (aku bekap power root.. mana tao bos dia baca... bagi aku product power root ka.. sijil simpanan premium ka... hahahah)
p/s: aku bukan tao pun pa itu sijil simpanan premium muahahaha... :P

(sapa xmao duit kan?)

dah2... balik kepada tajuk asal... saja ja aku nak tunjuk bukti aku dapat sms tu... jom kita lawan tengok... sapa dapat offer lagi banyak...??? ada bran....???? hahahaha....

weh k la... dah macam pa ja aku ngarut... dah la ak dh study week neh... (tp x start study pun lagi wuwuwu)... k kawan2... chow sin chi... adios amigos... sayonara... nantikan hapdate dariku... (rasanya awal sem depan la plak kot memandangkan aku memang malas gila update hahah)
bye2...!!! ^_^

salam....

p/s: mirul... kalo hg baca entry ni.. bila mao karok...?? pi jerit2 cket kat situ dh puas bru balik study... wuwu T_T

abangcomot ♥ babycomey

abangcomot ♥ babycomey