Wednesday, November 4, 2009

Re: ketahuilah wahai LELAKI....

salam...

dalam kedinginan pagi aku bangun subuh rini.. (haha ak bgn lmbt) even dalam kesibukan serta kerungsingan berterusan di dalam study week n petang neh kne g jhepa utk introduce club aku kat dekan jhepa yg baru neh... aku masih sempat membukak blog kawan2 aku even aku x pernah rajin pun nk tolong klik nuffnang diorg hehehe ^_^

tiba2x.....!! (x suspen pun kan..?? ciss.. x guna tol.. huhu... xreti r nk wat sspen2 huhu)

huhu... aku pun baca la pe tajuk entry dia... dia tulis situ..


(klik je kat tajuk 2 aku dh link kan ke page die)

waaaahhhhh.... ni mmg cannot go...!!! pagi2 dah wat gua berasap... (tipu je haha)
ayt die wat cam boys je yg x treat girl properly bler kte b'cinta.. boys je yg kne penuhi kehendak girlz dlm b'cinta.. boys je yg kne wat sume utk girlzz.. bis 2 KORANG (girlz) watpe...??? kitorg DAPAT pe...??

so aku xpeduli r korang x ske bce pun aku nk wat gak entry ni utk reply mak cik neh..!!

ni jwpn aku utk setiap ayt die.. (aku copy paste blk entry die... makcik.. sila jgn SAMAN aku hehe)


  • setiap kali si awek ni call korang, and tetibe talian terputus. si dia mungkin tak kan call korang balik. tapi korang wajib tahu yang sebenarnye si dia masih menunggu di sisi telefon dan mengharap korang akan call semula sebagai bukti korang belum puas mendengar suara nya.....http://emo.huhiho.com

JAWAPAN AKU: npe nak buktikan kitorg dah belum PUAS dengar suara die..?? mgkin dah puas.. cket2 sudah.. nnt nk kne dgr suara 2 la smpi mati.. bosan lak karang... nt dah kawen nk tambah "suara" 2 hingga 4 utk hilgkan bosan dh kompom2 xnk... so how..?? haha. mgkin gak xde KREDIT... PT dh bis ni ooiiiii huhu T_T

  • bagi perempuan, kalau korang tak call, itu bermakna korang tak pedulikan dia.
JAWAPAN AKU: kalo kami call terputus ade korang call balik (time xde kdt n xde line??).. jawab2x..!! hahak...

  • bila si dia cakap die rindukan korang, itu bermakna si dia sangat berharap korang ada di sisi nya pada waktu tu...
JAWAPAN AKU: kalo malaysia ni ade service "teleportation" cam kat setiap pndok telipon leh la nk layan korang yg setiap masa nk kitorg dgn korang.. kalo ada sekalipun srvice tu kat pondok talipon... pondok talipon pun dh ssh nk cari tao..!! nk gtu kawen laaaa....

  • si dia mungkin akan cakap 'taknak' kalau korang pelawa untuk belikan dia apa2. tapi jauh di sudut hati nya, dia berharap barang tu akan jadi milik nya.....http://emo.huhiho.com
JAWAPAN AKU: sape suro jwb xnk...??? korang dh x jujur dgn kitorg kalo jwb dgn jwpn yg len dgn kata ati korang...
(tapi 4 sure mamat 2 lega gler kalo jwb xnk.. save duit aku.. hahahah) ^_^

  • setiap kali si dia merajuk, sesungguhnya si dia hanya mengharapkan korang bersungguh2 memujuknya...
JAWAPAN AKU: time kitorg merajuk lak...?? spe nk pujuk..?? nk pujuk smpi sungguh lak 2... asyik korang je merajuk.. bosan r gni.. cari len bru tao.. huh.. hehe...

  • perempuan biasanya selalu ingin diberi perhatian & belaian manja.
JAWAPAN AKU: agak2 la... PERHATIAN yg kitorg bg dlm KELAS pun brp % jek..!! ni nk bg kat korang lebih2 lak hahaha...

  • jangan sesekali melebihkan kawan perempuan korang daripada dirinya!
JAWAPAN AKU: haloooo... b'kawan bia BERIBU...!! b'cinta bia SATU (tapi b'kawen bia EMPAT haha) so.... xmgkin la kawan pmpuan kitorg X LEBIH dari diorg...!!! classmate aku pun dh brp belas pmpuan...!!! haha... unless kalo time couple pun korang snggup madu mmg kwn pmpuan ak xlebih la hahaha ^_^

  • perempuan pantang betul kalau lelaki amik masa untuk bersiap mengalahkan dirinya.
JAWAPAN AKU: dah asyik2 je kitorg je tercongok cam org bdoh tnggu korang siap smpi sejam dua padahal dtg2 sme je xde la lawa cam siti nurhaliza pun... (cam siti kus ade la cket haha)..
so nk bg korang phm camne...?? pe lg...?? wat korang lak la tnggu kitorg haha ^_^

  • si dia akan cepat kecik hati kalau korang selalu mempersoalkan fizikalnya. si dia akan berasa sangat rendah diri kalau berada di sisi korang.http://emo.huhiho.com
JAWAPAN AKU: bak kata kwn aku.. bek pandang fzikal die.. kalo x.. xyh couple.. kalo mke xlawa.. body cut x lawa.. itu kureng ini kureng.. nnt kawen nk idop smpi mati dgn die so nnt cpt bosan mula la nk pndang pmpuan len yg lg seksi la pe la... wktu tu baru korang nk marah..!! hahaha...

  • si dia mungkin mempunyai ramai lelaki lain dalam hidupnya. dan si dia mungkin selalu membandingkan korang dengan lelaki2 tuh. tapi pecaya la, cinta si dia hanya untuk korang & tak kan pernah berubah. si dia hanya nak korang ubah sikap buruk korang tuh sebab si dia sayangkan korang. tapi, itu bukan alasan untuk korang amik mudah pada hubungan korang tu.
JAWAPAN AKU: ooowwwhhhh.. kitorg xleh MELEBIHKAN KWN PMPUAN tp korang leh "mempunyai ramai laki lain"???? wat the FISH...!!!! huh... ye la 2 pcy.. ramai je kwn ak kne tggal sbb awek die knl ramai laki lain... ubah sikap buruk kitorg..?? igt korang perfect ke korang pun byk la sikap buruk.. adeh...

  • sikap amik berat si dia kadang2 merimaskan korang. tapi percayalah, sekiranya seorang perempuan tu tak amik berat pasal diri korang, perempuan tu sebenarnya langsung takde perasaan kat korang!
JAWAPAN AKU: tapi kalo smpi tanye ari ni leh SEMBAHYANG ke x mmg dah BERATTTT laaa...
AGAK2 LA....patutnye kitorg yg tnye soalan gitu....!!! huh....

  • perempuan ni kadang2 lebih suka fikir tentang masa depan. so,korang kena la faham kalau si dia kadang2 cerewet & memilih dalam segala segi!
JAWAPAN AKU: biasenye dlm dunia neh aku rasa sume sedar kot yg lelaki adalah planner yg lebih BAIK... sy ulang.. LEBIH BAIK compare pmpuan... elehhhhh... kitorg je kne faham...?? korang...??? huh...

  • perempuan sangat suka kan suprise!!
JAWAPAN AKU: ada kami kisah....?? haha... pe yg kami suka xde lak nk bg... huh...

  • jangan sesekali ucap kata cinta kalau korang tak betul2 memaksudkannya.
JAWAPAN AKU: kalo dah terang2 bg ayat "I LOVE U".. ade maksud lain lg ke...?? x kan mksud die "saya nk buang air" lak...??? adoiiiiii..... ~_~

  • sekiranya seorang wanita menitiskan air mata sebab korang, itu tandanya korang dah betul2 mengguris hati dia...
JAWAPAN AKU: kitorg even byk terguris pun skali pun kte xprnah nngis... kalo ktorg leh nngis sbb perbuatan korang.. silap2 leh bertakung jln kat lua tuh..!!!

  • seorang perempuan mungkin susah menitiskan air mata dihadapan korang, kerana si dia tak mahu korang tau betapa hatinya terluka atas perbuatan korang..
JAWAPAN AKU: ni satu PENIPUAN....!!! sila klik pada link neh utk ke blog bdk pmpuan yg org x BUAT PAPE PUN die dh mnitis AIR MATA....!! kambing sgt la ssh nk mnitiskn air mata dpn kitorg konon huh...

  • perempuan paling benci pada janji yang tak ditepati!kalau masih tak pasti, jangan la bagi harapan pada dia!http://emo.huhiho.com
JAWAPAN AKU: oittt.. korang pun same la... jnji kul 9pg kul 10 baru smpai...!! pe cer...????

  • pada hari2 tertentu,si dia mesti akan selalu teringatkan korang. tambah2 lagi bila si dia tengok couple2 lain bermesra di saat korang takde di sisi si dia..http://emo.huhiho.com
JAWAPAN AKU: hari pe...?? mlm jumaat ke..?? haha... sowi la.. kitorg x wat bnde2 lagha neh haha...

  • jangan sesekali membiarkan si dia dalam jangka masa yang lama. si dia dia akan berasa dirinya tak diperlukan lagi dalam hidup korang........http://emo.huhiho.com
JAWAPAN AKU: elok la 2... setiap 2 minit setengah kitorg call.. huh...


dah2... aku dah letih.. huh... sekian saja jawapan aku. xpueh ati kalo berani komen la.. guys... spport me plzz..!! haha...

ziela... jgn mrh tao hehe gurao jek hehe...

chowzz bebeh..

salam..

abangcomot ♥ babycomey

abangcomot ♥ babycomey