Saturday, April 24, 2010

tips baekk punya...!! ^_^ (tgh gelong sbb exam)

salam n sejahtera my fellow frenzz... ^_^

knpa la ak ade blog walhal aku update dua dekad sekali kan...?? for sure dah berabad jugak korang x belek2 blog ak ni... mna x nya msti bosan sbb kalo bukak pun balik2 post lama ja yg ada.. yg baru x keluar2 pun...


sbnrnya... sbb ak x update.... sbb ak bz... (msti korang dh bosan dgn alasan ni kan...?? ni la alasan skema ak setiap kali ak lmbt update huhu maap la kaliannn)


jd.. lately.. ak sgt lah kegelongan.... serta keserabutan dgn final dan dgn ump yg 4 sure sume tahu keep on bg mslh ja kat student dia.. tp ak xnk cter kat cni la sume tuh... kang kna band kang mmpos ak hahah...

so... lately.. lalink ak pun slalu ja serabot cam ak... slalu jgk la ktorg gado2... dan ak yg sengal neh mmg x pndai lak nk pujuk... mmg cian la kat lalink ak 2... huhu.. sowi dear... its not like i'm doing it on purpose...

tp dah ump x sediakan sbject pujuk memujuk... so xdak sumber la nk stdy bnda alah 2 huhuhu...
tp.... ak x putus asa...!! sbgai student yg idop di zaman it serta serba moden.. ak pun search la tips2 utk memujuk awek... dan ak jumpa satu yg berkesan...

XYAH BUAT... JUZ BACA JA KAT PASANGAN ANDA... TERBUKTI BERKESAN.....!!!
SAYA DAH CUBA....!! ANDA BILA LAGI...?? hahahahaha.. ^_^ tips2 nya adalah.....

1. Bila awek mula mengamuk baling-baling barang.
cuba sambut sume bnde yg die baling tu dgn bersungguh2.. inilah masanya utk anda menunjukkan kepakaran anda sebagai penjaga gol... then.. dah dpt 2... baling cpt2 ke muka dia... kalo MERAH muka dia tu... tanda dia MALU la tu haha....

2. Bila awek mula menjerit tak pasal-pasal menengking, membebel tanpa henti.
try bagi microphone kat dia... tgk reaksi dia... dia jerit mayb sbb suara dia ayu or kecik... xpun... nyanyi la lagu utk dia... ni la masanya utk kte buktikan KEMERDUAN suara kita haha...

3. Bila awek mula tenung anda macam nak telan.
balas TENUNGAN awek anda sambil TERSENYUM.. ni la masanya utk tunjukkan kat dia bertapa COMELNYA ANDA bila senyum.... ^_^

4. Bila awek ambil semua barang-barang dia; ingin lari dari rumah.
apa lagi...?? tolong la dia packing....!! ni la masanya utk membuktikan bahawa anda ringan tulang dan sanggup membantu dia dalam apa jua keadaan....!!!

5. Bila awek mengangis akibat terlalu marah dan sakit hati.
amek kamera then wat2 cam nk amek gmbo dia... Secara automatik, dia akan tersenyum dan membuat 'peace'...


sory kpd tuan pnya sumber neh.. ak dh trdelete sumber neh.. tp thnx ya...?? hihhihi....
SLMT MENCOBA YA PAK...!! HAHAK :P

6 budak budak tak puas hati!:

♥cutebabygirl♥ said...

emmm..akhirnya...
upblog jgk.. =p

emm..its ok dear..
its my fault too..

u dah cube ke tips tu darling?
bjaya ke? ape buktinye..??
hikhikhik =p

emm..ape2 pon..thanx alot coz keep going on trying..i appreciate it dear~ (^_^)

emm..lastly..
i wanna say that..
I LOVE U DARLING..so much.. (^_^)

Kucai said...

heehe... dah... yg i bce kan ritu 2 ape...?? xkn lpe kot hehe... :P

ngeee... malu sy~~

hehe...

luv u 2 dear (^_^)

♥cutebabygirl♥ said...

saja wat2 lupa.. =p

Kucai said...

wekkkk....

baby memang...!! ^_^

Fadzrul Hisyam said...

tobat aku xnak ikot...hahaha

Kucai said...

hahaha... lorrr... apasal xnk ikot lak...?? ikot la weh... dri org experience neh hhahahak :P

abangcomot ♥ babycomey

abangcomot ♥ babycomey