Thursday, January 6, 2011

Meeting dan awekzz =P

assalamualaikum dan salam integrasi (laen kali salam diffrentasi plak~~ math fever~~ integrate dgn differentiate hahah)

apa aku melalut neh...???? grrrr...!! hahaha...

selalunya aku akan mulakan entry aku dengan ucapan maaf yg x terhingga sebab dah lama x update blog kan..?? kan3x...??? hehe.. kali ni aku dah penat dah mintak maap... blog aku.. suka ati aku la kan????? wahahaha :D

saja ja nak cerita.. aku ni baru ja balik dari meeting semua pemimpin pelajar ump kat kampus gambang tadi.. (
ehem2 cket haha) meeting dari kul 8.30 sampai 10.30 gitu r.. meeting ni bunyi cam wajib thats why aku yang kat kampus pekan ni pun gigih balik jugak.. huhu..

so... bla bla bla.. (meeting bermula) so bla bla bla lagi.. (entah sapa entah bagi ucapan.. ada la dia cakap apa yang dia mau dalam projek setiap kelab.. takpa.. SU aku rajin.. hahaha) dan bla bla bla lagi (dalam hati dah dok bising bila mau abes.. perot dah menyanyi lagu etnik dah neh)

tiba lah saat yang dinanti-nantikan...!! abes dah meeting...!! tapi dia suro anto wakil pi depan bawak pendrive.. dia nak bagi apa entah... so.. sekali lagi.. aku hantaq SU aku yang rajen utk pi settle.. hahahah (pemalas punya presiden hahaha) kawan aku,
Fadzrulhisyam, depan sikit dari SU aku... aku plak dah dok intai2 makanan kat belakang.. dok pikiaq nak tolong makan kan utk commitee aku yang x mai meeting (haha.. sadap u!! jgn hg berani ckp apa2!!! hahaha)

bila si syam ni balik mai ke tempat duduk.. dia bawak bersama dgn paper kuning kecik2 besaq note tu petak segi comey2 tu aku dah start risao...

[bermula peristiwa satu]

"
halamak...!! xkan depa nak buat catuan makanan kot?????" (akal yang dipengaruhi perot mula membuahkan bunga2 risao huhu)

aku pun dengan slumber nya pi kat syam dan tanya dia apa kegunaan kertas kuning tu.. walaupun aku tao dia sedang ditemani oleh awekkz yang cun (sebab tu la nama entry aku ada nama awek hahaha).. tapi.. something unexpected happen...!!! awek cun tu tegoq aku....!!! (mode:hati berbunga-bunga hahaha)

"
macam pernah nampak" (sambil menunding jari cuba meng'recoverkan memorinya yang telah lost) hahahah (gempak x ayat aku?? :P )

so aku yang sedang
keterkejutan yang itu pun tanya la.. kat mana...?? kat matrix..?? matrix mana...??

lantas dia menjawab..
x x... pernah baca blog awek awak...!! (dalam hati.. perghhh... macam tu pun dia leh pasan muka aku... ~pasan ensem seketika) hahaha... untuk memastikan yang dia x tersalah awek... aku tanya dia.. pa nama blog awek aku.. ka nama awek aku.. then dia cakap tak ingat.. tapi.. semua PINK ja...!!

aku cakap yang ni memang sah...!! sah x tipu...!! awek
no.1 aku memang obses pink...!!! [wahahahha.... ampunkan aku penunggu gua ~macam dalam cter nujum pak belalang hahak]

[sambung peristiwa 2]

then aku pun blah la dari situ... sebab SU aku pun dah dok balik mai tempat duduk.. aku pun dok start merancang strategi nak angkut keluaq makanan lebey hahah... sekali SU aku cakap
xpe u makan je yg i punye.. i dah kenyang dah tadi...

walawei.....!!!! bagai bulan jatuh ke riba aku tersengih ke'hepi'an di situ.. hahah... dok angan2 dah nak angkut dua polystrine bawak balik hehe..

jadi.. untuk x nampak OBVIOUS yang aku makan banyak.. aku pi la amek makanan tu sama2 dgn SU aku.. suruh dia pura2 amek macam dia yang mau makan... tapi isi dia bihun ja.. (kecewa sat) huhu.. tapi xpa.. something is better than nothing rite...??? :P

jadi aku tetap meneruskan plan aku.. tapi bihun tu bleh tambah dengan keropok dan sambal ikan bilis cket untuk menyedapkan rasa.. di sini lah bahagian terbaek bermula..

S.U: (sambil boh sambal dalam bihun) cukup x banyak ni...??? (dengan sekeliling kami dipenuhi oleh aweks2)

aku: (aku yang dah memang kantoi) eh eh boh la banyak mana pun... kan u yang nak makan...?? (kalo la kulit aku cerah memang siyes aku dah blushing)

S.U: (siyes die maintain innocent!!) owh ok saje je la i tanye kot2 tak cukup plak...

awek sekeliling dah dok senyum2.. depa dah tao plan aku..!! mungkin depa x pelik lepas memandang tepat ke arah perot aku.. dalam hati aku memang dengan lantas dan jelas aku cakap...

damn....!!! kantoi....!!! hahaha....

tapi la kan.. macam mana pun.. aku cakap aku jumpa awek ka.. cun ka x cun ka.. tapi la kan.. sorry to say la.. xleh lawan la satu yang dah curi ati aku... lagi comey kot...!!! [^_^]
(bukan ayat takot kena cubit.. ikhlas neh.. hahah)


(honeymoon kat cherating) :P


(fraser hill) ^_^

mishyu la syg huhuk..

thats all for now...!! bye2..!! ^_^ salam..

6 budak budak tak puas hati!:

♥cutebabygirl♥ said...

"lantas dia menjawab.. x x... pernah baca blog awek awak...!!"

femes kah sy? :P



"awek no.1 aku memang obses pink...!!!"

merajok 14 bulan!!! abg ada byk awek!! T____________T



"mungkin depa x pelik lepas memandang tepat ke arah perot aku.."

sokong 14000%!!!! hahahahahaha!! :D



"xleh lawan la satu yang dah curi ati aku... lagi comey kot...!!! "

meeoooowwww...blushing~ (^_^)


mishyu too much sayang! muah! muah! :-*

Kucai said...

hahah... amboi3x... suka dia kan...??? grrrrr....!!

ngeee :*

♥cutebabygirl♥ said...

sampai hati abg ada byk awek.. T______________T

Kucai said...

hehe.. abg gurao ja la syg.. kan abg ckp gf no.1 abg.. baby yg da best la.. n da only one... :*

♥cutebabygirl♥ said...

thanks sayang~ *blushing*

Kucai said...

^_^

abangcomot ♥ babycomey

abangcomot ♥ babycomey