Tuesday, June 14, 2011

Gua gangster lu tau ka...???

waaaaa.... suda lama gua talak (tak) update gua punya blog.. suda besawang juga gua tengok... gua pnya kaki2 (follower) pun abis lari semua sbb gua talak update2 ini blog..

lu mesti pelik.. apa hal gua ttba ja "gua lu gua lu" sama lu kan...?? ini adalah disebabkan oleh...............................


ini........


gua balik ja termimpi-mimpi macam gua ni gangster sgt.. gua pi taboh2 (pukul2) set2 yg gua x puas ati selama neh.. baru syiokkkkk~~!! (ayat 'dragon' dalam kl gangster)

[itu semua mimpi semata-mata.. xdak kaitan dgn yg masih idop @ yg telah mati]

bagi yg belom tengok tu.. gua rasa lu patut pi tengok.. gua bukak gsc online tadi pun gua tengok alamanda punya show utk hari ni saja kalo x silap 11 tayangan dari 12.30pm sampai 10pm malam neh... (tlg pomot gsc.. xde tiket free ke hehe)

gua g weekend lps... mak aihh... x macam asyik full ja wayang tu kan...?? tahniah kepada pelakon2 utama dalam cter neh iaitu:

aaron: lu mmg nampak mcm gangster beriman la bro.. muka suci jaaaa... patut la awek gua pun minat lu bro...!! gua xleh pejam mata selagi lu pijak kl ni bro (ala2 ayat shark dlm KL gangster huahuahua)

zizan: lu ni mmg nak kena la abg long...!! gua tension sama lu, lu tau ka...?? lu bukak mulut ja air mata gua pun keluar.. "puihhh~~!! mcm syialll lah..!!" (ayat lu sendiri hahahah demmm lu mmg lawak ahh bro..!!)

adi putra: gua mmg berbulu ja tgk lu berlakon dalam ni.. lu punya abg pun lu mao pancung ka...?? gua tau la ini semua itu syamsul a.k.a shark punya arahan.. xpa2.. gua sound dia kemudian,. haha tp lu mmg style la dlm neh.. gua mcm pcya lu kaki gado bila tgk lu dlm neh.. hehe..

syamsul: lu mmg bikin gua panas r bro... lu buat jln cter kucing lari2 ka.. bdk kcik makan gula2 ka.. main guli ka.. x bleh ka...?? grrrrr~~!! kalau gua bbulu tgk adi putra kat atas.. gua lg berbulu tgk lu dalam neh... tapi gua mmg salute sama lu la bro.. lu punya movie semua pun meletup.. ini semua mesti sbb lu punya taiko cukup hebat.. datang kepada anak jaoh lebey hebat lagi.. keep up the legacy bro....!!!! gua caya sama lu.. gua tlps tgk khurafat kat wayang.. tapi lepas ni gua tau lu wat movie lagi.. gua g bro...!! hehe..

n last skali..

ajib: sory gua xtao nama btol lu bro.. gua tao nama lu dlm movie ja.. lu mmg style r bro.. gua paling ska lu time lu dtg tlg malek (aaron aziz)... lu mmg sahabat r malek hehe... lu x takot sama itu taiko besar.. ungkapan lu paling gua xleh blah bila lu cakap "jgn sampai gua kerat lu 18 baru lu tau erti penyesalan" hahahhahaha XD

walaupun gua layan tgk cter ni.. tapi no body perfect rite..?? so gua nk ckp r jgk.. lu fight2 dlm ni mmg dh style gua tgk.. tp ada part2 gua tgk mcm x brp real sgt.. kemas cket lagi mmg power r cter lu.. bgs r lu cara lu send mesej.. even org baek pun.. sbb dia terjebak sekali lagi dalam dunia gangster neh.. dia masih perlu dihukum.. jangan amek zizan blakon laen kali.. nnt org slh anggap igt gua ni lembut plak dok lap mata padahal ni semua zizan punya pasal lah...!! grrrrrr~~!! damn tolll... hahahah...

apa2 pun thx my dear teman i g tgk hehe nnt kita tgk movie len lak keh cyg hehe...


chowzzz~~!!! (^^,)

4 budak budak tak puas hati!:

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

yeyyyyy!!!
vote for Aaron Aziz the handsome man!! ♥

nnt kite tengok x-men tauuuuuu.
asyik full ja..gerammmm!! grrrrr~

Jejaka Hitam Manis said...

mao kerat aaron aziz 18 baru dia tao erti penyesalannnn grrrrrr~~!! hahak XD

ok dear nnt kita book awl cket keh...?? (^^,)

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

sampai hatiiiiiii :(

ok abg cuk! abg kena la gtau bila abg free..hehe

Jejaka Hitam Manis said...

baek cyg~~!! (^^,)

abangcomot ♥ babycomey

abangcomot ♥ babycomey