Wednesday, September 9, 2009

cobaan cobaan satu dua tiga hehe ^_^


assalamualaikum dan salam integrasi (dan segala jnis salam lg la)

huhu agak cuak rasanya 1st time aku wat blog atas kerelaan aku sendiri neh

(sorry madam jumani hehe i do try to make my english blog as sincere as i can hehe)

saje je nk try cam best ja tengok orang len ade blog jadi dalam aku dok pening2 nak wat pape yang org ckp something that can be remembered la..

(sbb cam best ja tarikh rini 09/09/09 huhu tp x smpat nk post kul 9.09 td huhu)

tp x kisah lah pape pun sekarang aku dah wat dah satu blog hehe leh la ak follow blog member aku yang dah otai2 cam syam, nurul, ayul, fad, fizah, (sap ada blog ke?) and sume2 la yg ada blog..

kpd member2 yg telah sy nyatakan spt di ats.. sy tawu blog sy baru.. xde pape yg best pun.. xnk follow pun xpe wuwuwuwu T_T

(korang x follow siap korang hua3..) (^_^)

pape pun... thnx 4 visiting xksh la siap anda hehe peace to da world...

n slmt b'pose jgk..!! hehehe..

aku dikelilingi gadis (wahaha)

p/s: gara2 blog neh ak dh skip tarawikh huhu T_T
melalaikan tol huhuk hehe...

4 budak budak tak puas hati!:

AYUL said...

oi dak junior...haha...post blog ari2...ko masak ke..ko mndi ke..sume ko masuk kn dlm nih..haha

kucai said...

oit mne leh kang sume aku story dgn rumate2 aku yg sorg 2 pnye cter pun ak msuk karang bru ko tawu hahak... ^_^

fadilah said...

dak junoir?? ahhahahak

kucai said...

huh ske ek ko fad..?? ggit karang.. huh hehe

abangcomot ♥ babycomey

abangcomot ♥ babycomey