Tuesday, July 20, 2010

lemBAB BETOiiiiiiiiii.....!!!

20-july-2010

ni dh minggu ke-2 aku stay kk5.. bagi aku.. not bad la dok sini.. paling bagus ialah aku tak perlu berulang-alik 5 hari seminggu dari gambang ke pekan.. kalau kelas cancel pun.. aku leh jalan kaki balik bilik ja.. x sakit ati pun.. (tadi kawan aku dari gambang bengang gler sebab
baru turun dari motor selepas sejam perjalan dari gambang, baru dapat tawu kelas cancel.. huhu)

kk5 baru siap.. memang r x perfect.. siyes aku x kisah.. bila aku mai cni ari tu.. aku x kisah bilik berdebu macam tapak pembinaan (mmg pun sbb mmg sblm jadi sebuah hostel mmg kita kena bina dulu kan hahah).. dah la berdebu.. aku tgk toilet.. 2 shower 2 toilet kna share 16 org.. aku stil x kisah.. tgk2 toilet plak.. just satu ja yg leh tutup pintu.. 3 lagi lgsung xleh tutup...!!! xpa.. aku x kisah.. (4 da record.. pintu dh ok skrg.. hehe).. sampai sekarang.. aku still x dpt meja study... aku still leh pura-pura x kisah... :( makanan kat cafe sgt mahal + sgt x sdp = x lalu pun still leh wat donno..

huhu.. kesimpulannya..?? sume lembab...!! apa pun lembab.. huhu.. tp sumpah aku x kisah sume 2 lembab.. tp.. satu aku sangat2 kisah bler lembab..
INTERNET....!!! ari 1st aku mai.. maybe sebab x ramai lg pakai.. so.. cam laju ja tenet.. tp skrg.. perghhhh... loading cam pa ja....!!! mmpoih tnggu...!! :(

agak2 r... nk bukak email pun cam pa ja.. aku bukak e-learning pun xleh nk download nota dek kerna keLEMBAPan tenet neh...!! huhu.. btoi la org kata.. kemajuan wat kte kurang sabar (aku contoh terbaek huhu) so bler kemajuan tu ditarik balik.. mmg menguji kesabaran btoi huhu..

(nyaris aku nak wat laptop aku gni-xdak duit nk beli baru, xjd la)



(nasib bek aku pakai lptop.. keyboard melekat.. kalo x.. dh jd cam ni haha)

nak pakai broadband pun kawasan bilik aku xdak maxis 3g.. sabor je la kucai.. huhuhu (T_T)

5 budak budak tak puas hati!:

Aquaesya said...

ak setuju ngok gler tenet skrng buat sakit ati jer...T_T

Kucai said...

yeayyyy...!! ade org setuju...!! tawu xpe...!!mmg siyes lembab..!! kura2 pun laju lg huhu :(

♥cutebabygirl♥ said...

tp kan. ukm pun sama lately ni.
klu x mmg laju gile.
ade sumthg wrong kt mnana2 kot? :(

ain fathihah said...

memang sangat menduga kesabaran! hehe.

Kucai said...

baby: huhu.. xtao la.. tp kat kk5 neh mmg siyes lembab yg teramat sgt.. nk bukak emel pun loading.. mmg truk sgt r huhu..

ain: hahah tao xpa.. byk lagi bnda nk wat.. tnggu dia loading pun dh buang masa huhu..

abangcomot ♥ babycomey

abangcomot ♥ babycomey