Wednesday, November 10, 2010

DEEPAVALI dan kawan tikam belakang~~

selamat pagi semua....!!!! (^_^)

pagi yg indah utk berblogging... rum8 aku masih enak dibuai mimpi sambil meneruskan perusahaan ayaq lioq basi dia... haha.. jangan marah ye rum8....!!! hahhaa :P
(nasib baek dia tengah tdoq hahaha)

hari ni.. 10 n0vember 2010... aku berehat sebentar setelah DUA HARI berturut-turut bertempur di medan exam.. (dua2 ari aku agkat bendera putih=surrender huhu)

[SHITTTT...!!! TGH AKU DOK MENGARANG NEH TETIBA JA BLACK OUT!!]

okeh... letrik dah ada balik (5 saat ja black out..xpasai kena restart balik laptop.. huh ~besa la.. x pasang bateri~ huhu)

okeh2.. sambung balik... aku nak cerita pa ntah tadi..?? haaa.......!!!! (siut... aku dah lupa... makan semut banyak ngat.. huhu)

xpa la.. apa2 ja la.. aku ada lagi dua paper sebenaqnya.. 15hb neh.. satu ari terus dua paper.. 3 jam kedit lak tu... mmg mmpoih la aku huhu (T_T)

tapi xpa la.. malas pikiaq lagi pasal tu.. nk release2 sat.. so tulis blog dulu.... (haaaaa.....!! dah ingat nk cerita pa tadiiiii....!! muahahaha)

aku tulis entry kali ni totally pasai kawan2 aku... haha.. tapi kali ni aku fokus untuk mirul n erin dulu la... (sory guys hahahhaha) dah lama dah nak tulis sebenaqnya haha tapi dok x ingat plak haha...

ritu sebelum deepavali.. erin ada mai wat2 macam nak bagi kad deepavali kat mirul.. so.. aku dengan dia yg telah dipengaruhi setan (betoi mirul bukan salah kami.. setan punya keja huhu) terus plan nak beli kad deepavali satu then kasi kat mirul.. kami punya dok gelak la dua orang haha jenuh dok lari kodek2 n cover gelak depan mirul hahaha... wawa neutral ja time tu haha...

(nanti tengok gambaq mirul hangpa paham la awat kami nak bagi kad deepavali kui3x..)
hahahaha ^_^

dah beli2 tu... aku serahkan bab2 "ucapan" ni kat erin... aku memang PERCAYA kat kawan2 aku.. apatah lagi erin.. aku cakap dalam ati... "takpa.. aku percaya erin mampu melakukannya" hahah (bapak skema nya hahaha)...

sampai waktu yang ditunggu-tunggu... erin pun kasi la hadiah kat mirul tu... aku yang dok sebelah mirul memang kalo leh senyum memang dh senyum sampai ke telinga dah time tu hahah...

tapi...

sesuatu yang tidak diingini terjadi.....!!! aku terpandang sesuatu yg menyakitkan mata ku lantaS menusuk ke dasar hatiku....!! siut kau erin....!!! x sangka aku....!!!! grrrr....!!!


terasa dunia ini bagaikan berpusing2.. tidak ku sangka... erin... seseorang yg ku anggapkan sahabat.. sanggup mengkhianati aku...!! menikamku dari berlakang..!! patut la aku dgr wawa cakap.. "kucai ko igt ko dh terselamat ke?" hahah.. kami plan sama2 utk pekena orang tua tu.. balik2 aku sekali dia hentam..?? (dah la aku yg suro jgn beli ensem2.. beli yg mirip mirul hahaha) ini dah lebeyyyyy....!! grrrr....!!!

tapi.... bukak2 dalam ja... terus aku x jadi nak marah... hahahah... di situ erin telah melakukan kesilapan terbesarnya... dia telah menDEEPAVALIkan dirinya sendiri.....!! hahahha... layan gambaq bawah neh hehe...

(dia pun sama erin a/p wawa hahahah)


(muka depan kad... muka mirul.. hahahah...) sila klik utk paparan yg lebey jelas


(page belakang kad.. dilakonkan oleh mirul n erin hehe)


ada sebab sebenaqnya awat kami wat macam ni.. bukan semata-mata kerana mirul digelar black body dalam klas prof sharma ja... hahaha... SEBABnya... ialah.... hehehe... ritu time kami ramai2 dok lepak dpn fakulti sebelum g kuiz kot.. tengah2 borak2 sambil baca paper... damn....!!! mirul masuk paper....!! pakai baju lab fkm lak tu....!! x pecaya...??? tengok gambaq neh....!!

(haa.. ikut arrow... kan sama tu...??)



CUBA CARI PERBEZAAN....?? DAMNNN.... SAMA KAN...??
HIHIK... :P


mirul2 malu2 kucing lepas kantoi muka masuk paper sambil senyum kambing hahah...

SEKIAN SAJA KOT KALI NI... LAEN KALI PLAK....SORY MIRULLLL HAHAHAHAA.... (guraoan semata-mata hahaha) BUBYEE....!!! (^_^)

5 budak budak tak puas hati!:

♥cutebabygirl♥ said...

hahahaha
bongok laaaaaa!

1st of all, padan muka! abg pun kena sama..hakhakhak :P

tapi siyes x ley blah ah kad tu..
burok gila nak mampoih!!!!!
muntah tgk muka cover card tu!!!!
yeckkkkkksssssssssss~~


gambaq yg last tu sama la!
jantina ja lain kot.
hahahaha..
siyes xleh blah entri ni..
hahahaha XD

fadilah said...

cantik kad raya..haha!

Kucai said...

baby: wuwuwu smpi ati baby wuwuwuw... T_T haha tao pun huduh... tgk la sapa pilih...!! hahahah :P

fad: haha.. ko peli kan...?? hahah.. beli satu utk ko karang...!! hahak :P

pN.rOs said...

hahhaah lawak tomey

Kucai said...

haha mekaseh pn.ros.. ^_^

abangcomot ♥ babycomey

abangcomot ♥ babycomey