Thursday, October 1, 2009

aku wat PROJEK...???


perghhhh... lama gler aku x update blog neh padahal cam banyak ja event2 since aku menjejakkan kaki ke bumi ump terchenta neh... (haha btoi la sgt ^_^ hehe)

mesti korang rasa aku ni cam hampeh ja kan dok semangat wat blog tapi lepas 2-3 entry terus senyap... sebenarnya... ni suma salah ump...!!! (aku mmg suka slhkan org hihi) aku balik2 ritu bukan dapat internet pun umah aku neh.. beberapa ari lepas kot baru dapat.. wuwu.. cian aku... T_T

enough wif sad stories.. sebenar-benarnya.. balik2 ump ja.. aku terus pening n serabut dengan kerja2 yang sudah tersedia BERTIMBUN (maybe sebab aku x wat satu keje pun time cuti haha eleleh xyah la ngate aku korang pun sme jek.. hehe..)

bukan nak kata aku perasan aku ni cam busy la tapi memang busy la wei.. balik2 ja dah serabut dok pikir keja pa nak kena siapkan....

report survey bi la..
settlekan assignment thermo la (tadi baru bis tiru wuwuwu),
nak quiz cad la,
project cad la (lepas cuti baru BINCANG mmg terbaik la group ak yg diketuai ALEP.. -credit to alep haha-),
p/s: jgn marah alep gurao jek kre bgs r ak x jd knekan ko bsday neh hehe..
tambah plak dengan project fluid dengan reportnya sekali,
tu xkira lagi lab report mechanic lab yang aku x settle2 even experiment before raya (malam before submit baru siap huhu),
assignment electric yang cam blur ja xtao nk jawab huhu (cam besa la hihi),
plus yg last ak leh igt ialah aku still x terlepas bala aku nak kena present osha.. then continue dengan project dia yang aku langsung2 x amek tau lagi.. then wat report lagi..
(report report report.. ak datang ump untuk belajar ke untuk wat report??) huhu T_T

disebabkan itu kawan2 maka saya tidak sempat mmeng"update" blog saya ini hehe..

tp nak jugak la sumbat2 mana2 event yang aku rasa penting ka hehe..

antaranya..


(ni kwn bek aku kat penang.. kuang asam btoi xdak sapa pcy kalo ak ckp dia gf aku.. agak2 r.. huduh sgt ka aku?? T_T huhu)




(ni aku dgn sap time pura2 cbuk dlm klas bi haha)



(ni lak ank sdare ak yg makin cmey sbb ikut paksu die haha)



(ni lak gmbo sepupu ak yg dh jd menteri d jbtn prdana mnteri dgn pak aku.. bangge siut hehe)




(fizah yang ngah semangat cari ukurun utk project cad smpi kne candid)



(ni hp baru sap yg kaler maler.. perghh.. sap dh majuuuuu.. hehe)


hmmm.. sebarang penambahan aku buat kemudian ja.. nak sambung wat keja neh... huhu keja betimbun wuwuwu... T_T




11 budak budak tak puas hati!:

lovenature said...

pasal xpaercaya dia gf ko...
mmg aku xpercaya pon...hahaha

kucai said...

ye la ye la tawu r ak x ensem huhuhu T_T

gf gf neh dunia jek hahaha ak ni mls nk amek tawu hal2 dunia neh kuang3x...

^_^

.::aLep ::. \(^^)/ said...

pandai dow ko wat adobe photoshop letak gambar awek mane tah ko sebat letak dlm kete...

kucai said...

huhu.. dlm byk2 ayat kejam...

diorg x pcy bdk neh awek ak.. cam leh trime lg...

tp ayt ko mg kijam laaa...

alep kijammmmmm...


uwaaaaaa T_T

xpe ko alep.. tnggu ko.. haha...

♥cutebabygirl♥ said...

hahahaha...nk gelak guling2 aku bace entri neh...

ang ckp kat sapa yg depa x pcaya "awek itu" gf ang?

kwn ang alep tu lagi la..
siap ckp ang wt adobe photoshop lg!!!
hahahahak...
aku mmg dah terguling2 gelak neh!!
hahahahahahahahahahahaah~~~~~~~~~

Nadzirah said...

hahahahahaa.entry ni dan comment2nye amatla kelakar gile badut.xpe2.ak percaya hg ade gf.ak taw hg jenis yg setia pd yg satu.pergh..eyh.mane duet raya? da jenuh puji nie.hehe

kucai said...

♥cutebabygirl♥>> haha.. ak sja ja mlwk kalo depa tnya aku tipu ja la ckp awek baru.. geram btoi aku xdak sorg pun pcy haha siap gelak lg huhu ciannya diriku ini huhuhu T_T

Nadzirah>> amboi3x... ska nya gelak bler ak yg jd subject utk diketawakan...?? huhu.. hehhehe... dh kntoi ko mmg trick nk duit ry je so i'll never fall 4 ur trick hehehe... ala... ko r bg aku duit ry hehehe....

hafizah said...

laaa..pesal xde yg pecaya tu awek kucai???
sbnarnya,kucai je yg prsan tu awek die..hahaha...

pesal letak gmbr ak yg comey dlm blog ko..halamak hbs la ak lpas ni,msti org duk pggl p bt overtime job ukur jln pasni..huhuhu

kucai said...

hafizah>> huhu smpi ati ko fzah mjuk r camni hmmm ye r ak sorg je single skrg korang yg len sume dh ade psgn idop wuwuwu T_T

hehe bgs pe hm at least ade mse dpn tao even ukur pnjg jln dpn ump je hehe ko ptut b'trime ksih kat aku hehehe... ^_^

imchigo said...

hak alah..korg ni mmg bukan kawan sejati ah fizah,alep...mmg tu awek kucai...awek kucai try tackle tp xdapat2 dan terus kecewa smpai kepala rendam dalam jamban...(kasar la pulop)..jgn xcaye..woi alep..kucai bukan setakat copy paste gmbar awek tuh..sekali ngn keta sekali yer copy paste pakai photoshop..

imchigo said...

ahhh..satu agi lupa...(dgn penuh xbergaya aku cakap)"woi sap..eh silap..sap,amboi..cantik HP..sekian terima kasih" yg benar imCHigo..pecah kaca pecah gelas,lepas baca xpayah nk susah2 balas...

abangcomot ♥ babycomey

abangcomot ♥ babycomey