Sunday, October 25, 2009

TAGGED dari rahim...



1stly.... TERHARU kot aku kena tagged dengan rahim neh (sbb 1st time kena tagged since men blog.. tp kalo dpt slalu2 rsanya mesti bosan hahak).. so.. korang mesti terTANYA2 apa kejadahnya yang telah di'TAGGED'kan si rahim ni kat aku kan...?? (hah peduli ape aku korang kalo x curious pun ak nk korang curious jgk hehe) ^_^

so... sebelum aku lebih banyak menyimpang, terpesong, merepek, mengarut dan sebagainya.. ada baiknya kalo aku straight to da point gtao yg sbnrnya tagged rahim ni ttg apa... ni soalan rahim.. (aku copy paste je mls nk tulis blk hehe)

soalannyer ialah : jeng2.....saper char comic kegemaran korg n cerita ttg persamaan korg n knp korg minat...tu jer....xsusah pn kan????kan??kan???

actually ak ade terlalu byk komik yg aku minat baca time2 sekolah dulu tapi aku nak cter satu je sb aku rase mayb x ramai kot yg follow psl komik ni... komik yg aku maksudkan ialah......

jeng3x.... (tiru ayt rahim haha)


....::WIRA TUNGGAL::....

jap2... korang tawu x komik ni...?? best 0o0o0o0....!!! serius weh...!! aku igt lg time sklh menengah... komik ni publish dua minggu sekali kot,
(maksudnya... lps dua minggu.. bru satu episod kua.. -in case mne tawu ade yg lengai smpi xphm haha-)

aku igt lagi.. bertapa aku sanggup
BERSUSAH-PAYAH meminjam dari kawan aku sebab minat sgt baca komik neh... (haha kedekut gler aku skali pun xprnh beli haha) ^_^

bler kwn aku dh beli je komik tu... nnt sepantas "kilat" ak tanya kwn aku 2...
(sory rahim byk gler ayat ko aku cilok haha)

"raihan...!! lps hg bca ada spa mntk.. kalo xdak sapa... aku nk pnjm.. cam besa la... haha.. hg la kwn aku dunia akhirat haha" (ikhlas gler statement ak haha)

hehe kwn aku (yg bosan nmpk muke ak dpn die dua minggu skali) pun jwb la ok as long as dia dh sttle baca... hehe.. dah la nk amek komik 2 pun mcm nak seludup barang haram jek... (mmg komik bende haram pun ye la kan dok hostel mne leh bwk barang2 gtu hehe)

kenapa aku minat komik ni...??

hmm... soalan yg baik... aku pun xtao camne nk jwb soklan neh... tp leh la nk ckp yg aku dh jatuh cinta dgn komik neh since da 1st day i read it hehe... jln cter die menarik.. penuh dgn liku2 kehidupan (w'pun semuanya penipuan haha p/s; mb dri c2 ak dpt bakat mnipu ak haha).. watak menarik.. mampu menimbulkan ke"suspen"an dlm diri aku bler aku bce... dan membuatkn aku
x sabar2 menunggu bilakah kapan tibanya saat dua minggu lg utk aku berkunjung ke dorm kwn baik ku itu (wat pa lg..?? nk pinjam komik la kan dh gtao td aku xprnh beli... asyik pinjam ja...!! haha ^_^ )


siape character yg aku paling minat n persamaan dengan aku...??

dlm komik ni.. aku paling minat satu watak yg bernama asura hitam.. cket je persamaan die dgn aku.. (korang jgn berani ckp persamaan kitorg yg die nme die hitam n kulit aku pun hitam ak cekik sekor2 karang huh..!! -dh leh tawu pe korang pkir sbb 2 ckp siap2 huh-)

(ni la watak feveret aku tuh.. slalu xpakai bju.. xmalu tol haha)
p/s: aku x mcm die dlm part neh hehe

antara persamaan characteristic kitorg ialah....
  • yg plg obvious.. kami dua2 pun ensem... hahahaha (x cam rahim haha)
  • kami dua2 slalu cntrol macho or act cool dlm sume situasi (w'pun sbnrnye gelabah haha)
  • kami jgk cam hero hindustan.. slalu kalah di awl cter.. menang di kemudian ari.. (part ni... ak kulit je cam hero hindustan.. tp slalu kalah jgk smpi sudah uwaaaaa T_T )
  • kekuatan sebenar kitorg nmpk bler dlm keadaan mendesak... (bajet hebat la hahaha)
haha dah la cket2 karang korang ckp ak mnipu lak hehe.. tp aku mg agak minat la watak die neh.. asura ni kalo x silap aku bermaksud.. "kuasa yang x terhingga" so.. aku cam tertarik la dgn asura ni smpi sekarang aku gne.. sbb 2 la... even emel aku pun aku letak nama...

de_asura89@yahoo.com.my


(ni la watak jahat yg menjadi musuh kpd asura -nme die wunan rsenye-)

tapi aku dah stop baca komik ni bler aku dh bis sklh menengah (supplier aku 2 x msuk mtrx sme dgn aku huhuhu sdihnye huhuhu)

tp bler msuk ump tup2 ade owg pomot psl bju utk wira tunggal fan club hehe so ak pun join la hehehe... ni la gmbonye baju aku 2 hehe mb korang nmpk aku pakai pun..

(ni la bju yg aku bli tu.. slalu gak ak pakai.. pasan x..?? hehe)

k la k la dh byk aku merepek neh jam pun dah menunjukkn 1.54 pg..

aku nk smbung tagged game neh...

aku nak tagged...

  1. nurul
  2. fizah
  3. nad
hehe... ^_^ (soalan sme cam rahim bagi kat atas 2 k..?? hehe)

9 budak budak tak puas hati!:

♥cutebabygirl♥ said...

wei!!
ang boh lagu yg aku bg kat hg tu..
heheh..
terharu aku..
ok,skrg ak da nmpk slh 1 tanda hg syg ak..
hihihi~~ (^^,)

imchigo said...

woyh,,,aku nk shelai bju wira tunggal...xkira...aku nk satu...caner nk dapat????gtau aku

aime said...

oh kucai...lame x jmpa...

apsal lagu ' x laku-laku ni'?

xkn bermodalkn keta viva xlaku jgk kot...hehe

KUCAI said...

♥cutebabygirl♥>> huhu.. msti la ak boh lagu neh.. hg gak yg bg cdgn gtu kat aku kan..?? hehe.. dah la ak ni xdak sapa mau huhuhu T_T

KUCAI said...

imchigo>> haha sory la hanya wira yg btul2 tunggal je leh memiliki bju neh hahaha.. ritu diorg siap offer dlm memo lg ko neh 2 la bkak memo bler ade test osha je kan dh terlepas.. diorg jual kat kl kalo x silap aku...

KUCAI said...

aime>> perghh org dh ade blog dh stat komen hehehe... hmm 2 la.. even ak ade modal viva tp ak x s'ensem ko aiman huhu.. mb ak ptut try modal kris putih la plak kot hehehe... ^_^

imchigo said...

lorh...aku ingat aku yg modal kan DAK buruk jer yg xlaku...rupa2nyer wira tuggal PHX pn xlaku2 jgak...biar betoiii....

Anonymous said...

salam..watak dalam wira tunggal xde nama asura hitam..yg ada ialah sang asura dan sang hitam ( dalam pendekar laut)

dan gmbr yg ko tunjukkan sebagai musuh asura adalah pendekar laut, bukannya wunan

Anonymous said...

kalo nak tau lebih lanjut, join la www.wiratunggallegacy.com.. sana ko akan jumpa asura hitam yg real.

abangcomot ♥ babycomey

abangcomot ♥ babycomey